Alla hyresvärdar i Angered

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Angered och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Angered

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Angered kan du utan problem få en översikt och skapa kontakt med de bostadsföretag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Angered?

Bostadsmarknaden i Angered är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan anser att ett av de bästa sätten att hitta ett hem är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Angered och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

är det bäst med en kommunal eller privat hyresvärd i Angered?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre boendekostnad och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig financial credit till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Angered

Angered har flera olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Övre Lövgärdet, Angered och Gårdsten kända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta en bostad eller lägenhet just i dessa områden. Dock så kan du använda vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Angered för att på detta sätt nå ut till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar när man letar bostad i Angered, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad så snabbt som möjligt.

Angered har också en del landmärken man kan besöka. Liseberg Amusement Park, Universeum och Poseidon Statue är några av de möjligheter som Angered erbjuder och oavsett om det är en rengnig höstdag eller en trevlig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Angered

Precis som i många andra städer är Angered ganska så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Angered 60,000 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen konstant är bostadssökande, vilket alltså blir en hel del när man ser till det totala antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB håller också koll på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Angered ökat med 3000 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar