Alla hyresvärdar i Bromma

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Bromma och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Bromma

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Bromma kan du med enkelhet få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hyresvärdar i Bromma?

Bostadsmarknaden i Bromma är tuff att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan har kommit fram till att ett av de bästa sätten att finna ett hem är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Bromma och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska jag välja en kommunal eller privat hyresvärd i Bromma?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre boendekostnad och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin röst hörd, om man har en personlig bill till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Bromma

Bromma har flera olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Abrahamsvik, Alvik och Annedal välkända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta boende eller lägenhet just där. Dock så kan du använda vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Bromma för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad blir ledig. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar när man letar bostad i Bromma, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad så fort som möjligt.

Bromma har också en del sevärdheter man kan besöka. Judarskogens naturreservat, Bromma Blocks och Bromma Golfbana är några av de aktiviteter som Bromma erbjuder och oavsett om det är en tråkig höstdag eller en fin vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Bromma

Precis som i många andra städer är Bromma relativt utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Bromma 72000 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett är det eventuellt rätt tufft att hitta en ledig lägenhet. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså blir en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Bromma minskat med 34 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar