Alla hyresvärdar i Enskede

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Enskede och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Enskede

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Enskede kan du med enkelhet få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Enskede?

Bostadsmarknaden i Enskede är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan har kommit fram till att ett av de bästa sätten att hitta ett hem är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Enskede och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

är det bäst med en kommunal eller privat hyresvärd i Enskede?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin röst hörd, om man har en personlig report till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Enskede

Enskede har flera olika områden beroende på vad man är ute efter. Bara för att nämna några, är till exempel Enskededalen, Svedmyra och Gamla Enskede välkända i staden och där vill många gärna hitta boende. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta boende eller lägenhet just i dessa områden. Dock så kan du använda vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Enskede för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Enskede, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Enskede har också en del landmärken man kan besöka. Skogskyrkogården, Jordbrogravfält och Gamla Lidingöbron är några av de aktiviteter som Enskede erbjuder och oavsett om det är en tråkig höstdag eller en trevlig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Enskede

Precis som i många andra städer är Enskede relativt utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Enskede 96.916 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett är det eventuellt rätt tufft att hitta en ledig lägenhet. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså blir en hel del när man ser till det totala antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Enskede ökat med 600 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar