Alla hyresvärdar i Handen

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Handen och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Handen

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Handen kan du utan problem få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Handen?

Bostadsmarknaden i Handen är svår att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan anser att ett av de bästa sätten att finna ett hem är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Handen och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska jag välja en kommunal eller privat hyresvärd i Handen?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både fördelar och nackdelar med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre boendekostnad och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin röst hörd, om man har en personlig financial credit till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Handen

Handen har många olika områden beroende på vad man är ute efter. Bara för att nämna några, är till exempel Centrala Handen välkända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det något svårare att hitta en bostad eller lägenhet just i dessa områden. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Handen för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Handen, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Handen har också en del populära platser man kan besöka. ABBA museum, Vasa museum och Ericsson Globe är några av de aktiviteter som Handen erbjuder och oavsett om det är en tråkig höstdag eller en fin vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Handen

Precis som i många andra städer är Handen relativt utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Handen 15 092 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett är det eventuellt rätt tufft att hitta en ledig lägenhet. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Handen ökat med 79 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar