Alla hyresvärdar i Hisings Backa

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Hisings Backa och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Hisings Backa

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Hisings Backa kan du enkelt få en översikt och skapa kontakt med de bostadsföretag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Hisings Backa?

Bostadsmarknaden i Hisings Backa är tuff att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan tycker att ett av de bästa sätten att finna ett hem är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Hisings Backa och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska man ha en kommunal eller privat hyresvärd i Hisings Backa?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på hyresgästerna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig checking account till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Hisings Backa

Hisings Backa har flera olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Backadalen, Hisings Backa och Backa kända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det något svårare att hitta boende eller lägenhet just där. Dock så kan du använda vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Hisings Backa för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad blir ledig. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar när man letar bostad i Hisings Backa, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Hisings Backa har också en del landmärken man kan besöka. Liseberg, Universeum och Göteborgs Konstmuseum är några av de möjligheter som Hisings Backa erbjuder och oavsett om det är en tråkig höstdag eller en fin vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Hisings Backa

Precis som i många andra städer är Hisings Backa rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Hisings Backa 8 183 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till det totala antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Hisings Backa ökat med 47 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar