Alla hyresvärdar i Höör

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Höör och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Höör

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Höör kan du utan problem få en översikt och skapa kontakt med de bostadsföretag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hyresvärdar i Höör?

Bostadsmarknaden i Höör är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan tycker att ett av de bästa sätten att hitta en bostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Höör och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska man ha en kommunal eller privat hyresvärd i Höör?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både fördelar och nackdelar med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på hyresgästerna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig tab till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Höör

Höör har många olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Kvarnbäck, Centrum och Fogdaröd kända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta boende eller lägenhet just i dessa områden. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Höör för att på detta sätt nå ut till hyresvärdar innan din drömbostad blir ledig. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Höör, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Höör har också en del populära platser man kan besöka. Skånes Djurpark, Stiftelsen Skånska Landskap och Bosjökloster är några av de aktiviteter som Höör erbjuder och oavsett om det är en rengnig höstdag eller en solig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Höör

Precis som i många andra städer är Höör rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Höör 16 713 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig lägenhet. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Höör ökat med 76 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar