Alla hyresvärdar i Järfälla

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Järfälla och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Järfälla

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Järfälla kan du enkelt få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hyresvärdar i Järfälla?

Bostadsmarknaden i Järfälla är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan tycker att ett av de bästa sätten att hitta en bostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Järfälla och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska jag välja en kommunal eller privat hyresvärd i Järfälla?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både fördelar och nackdelar med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på hyresgästerna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig bill till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Järfälla

Järfälla har flera olika områden beroende på vad man är ute efter. Bara för att nämna några, är till exempel Viksjö, Kallhäll och Jakobsberg kända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta en bostad eller lägenhet just där. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Järfälla för att på detta sätt nå ut till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Järfälla, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Järfälla har också en del populära platser man kan besöka. Imam Ali Islamic Center, Järvafältet och Edsviken är några av de aktiviteter som Järfälla erbjuder och oavsett om det är en rengnig höstdag eller en solig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Järfälla

Precis som i många andra städer är Järfälla rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Järfälla 79 990 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett är det eventuellt rätt tufft att hitta en ledig lägenhet. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen konstant är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB håller också koll på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Järfälla ökat med 1 510 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar