Alla hyresvärdar i Kungsbacka

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Kungsbacka och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Kungsbacka

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Kungsbacka kan du utan problem få en överblick och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hyresvärdar i Kungsbacka?

Bostadsmarknaden i Kungsbacka är svår att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan tycker att ett av de bästa sätten att hitta en hyresbostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Kungsbacka och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

är det bäst med en kommunal eller privat hyresvärd i Kungsbacka?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både fördelar och nackdelar med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin röst hörd, om man har en personlig savings account till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Kungsbacka

Kungsbacka har flera olika områden beroende på vad man är ute efter. Bara för att nämna några, är till exempel Kullavik, Särö och Kolla kända i staden och där vill många gärna hitta boende. Naturligtvis kan detta göra det något svårare att hitta en bostad eller lägenhet just där. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Kungsbacka för att på detta sätt nå ut till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Kungsbacka, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Kungsbacka har också en del populära platser man kan besöka. Tjolöholms slott, Badhusparken och Naturum Fjälrås Bräcka är några av de aktiviteter som Kungsbacka erbjuder och oavsett om det är en tråkig höstdag eller en solig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Kungsbacka

Precis som i många andra städer är Kungsbacka rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Kungsbacka 84 395 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett är det eventuellt rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen konstant är bostadssökande, vilket alltså blir en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Kungsbacka ökat med 1 047 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar