Alla hyresvärdar i Märsta

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Märsta och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Märsta

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Märsta kan du enkelt få en översikt och skapa kontakt med de bostadsföretag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Märsta?

Bostadsmarknaden i Märsta är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan har kommit fram till att ett av de bästa sätten att hitta en bostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Märsta och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska man ha en kommunal eller privat hyresvärd i Märsta?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig story till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Märsta

Märsta har många olika områden beroende på vad man är ute efter. Bara för att nämna några, är till exempel Centrum, Valsta och Märsta-Steninge välkända i staden och där vill många gärna hitta boende. Naturligtvis kan detta göra det något svårare att hitta en bostad eller lägenhet just i dessa områden. Dock så kan du använda vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Märsta för att på detta sätt nå ut till hyresvärdar innan din drömbostad blir ledig. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar när man letar bostad i Märsta, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad så snabbt som möjligt.

Märsta har också en del populära platser man kan besöka. Steninge Palace, Steningehöjden slottsby och Västerängsudd är några av de möjligheter som Märsta erbjuder och oavsett om det är en grå höstdag eller en trevlig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Märsta

Precis som i många andra städer är Märsta rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Märsta 27.034 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Märsta ökat med 150 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar