Alla hyresvärdar i Nacka

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Nacka och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Nacka

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Nacka kan du utan problem få en överblick och skapa kontakt med de bostadsföretag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Nacka?

Bostadsmarknaden i Nacka är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan anser att ett av de bästa sätten att finna en hyresbostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Nacka och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska man ha en kommunal eller privat hyresvärd i Nacka?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre boendekostnad och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig bank account till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Nacka

Nacka har många olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Nacka Forum, Jarlaberg och Saltsjöbaden kända i staden och där vill många gärna hitta boende. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta boende eller lägenhet just där. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Nacka för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad blir ledig. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Nacka, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad så fort som möjligt.

Nacka har också en del sevärdheter man kan besöka. Fjäderholmarna, Artipelag och Brunnsviken är några av de aktiviteter som Nacka erbjuder och oavsett om det är en tråkig höstdag eller en trevlig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Nacka

Precis som i många andra städer är Nacka ganska så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Nacka 105 189 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen konstant är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till mängden invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB håller också koll på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Nacka ökat med 1 533 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar