Stockholms Kooperativa Bostadsförening

En av många hyresvärdar du kan kontakta i Stockholm

Kontaktuppgifter till Stockholms Kooperativa Bostadsförening i Stockholm

Vill du kontakta Stockholms Kooperativa Bostadsförening i Stockholm kan du göra det på följande uppgifter som vi hittat:

Stockholms Kooperativa Bostadsförening
Adress: Drottningholmsvägen 320, Abrahamsberg
Telefon: 08-704 60 00
E-post: [email protected]
Hemsida: www.skb.org

Vi hoppas att de har några lägenheter eller bostäder som snart blir lediga. Genom att kontakta dem direkt kan du eventuellt få tillgång till en bostad snabbare. Lycka till!


Varför ska jag höra av mig direkt till Stockholms Kooperativa Bostadsförening?

Det kan vara tufft att hitta lägenhet eller bostad i Stockholm beroende på vad man är ute efter. Jag skulle dock rekommendera att du vänder dig direkt till potentiella hyresvärdar för att öka dina chanser att hitta en bostad. Jag har både själv haft framgång med detta, och även hört och läst om flera andra med liknande upplevelser. Genom att på denna sida samla alla hyresvärdar i Sverige gör vi det enklare för dig som bostadssökande. Vi hoppas kontaktinformationen ovan till Stockholms Kooperativa Bostadsförening i Stockholm kan hjälpa dig att hitta en bostad så snabbt som möjligt.

Se hela listan på hyresvärdar i Stockholm

Här på Hyresvärdslistan har vi skapat en helt gratis lista över alla hyresvärdar runt om i Sverige. I just Stockholm har vi hittat 25 hyresvärdar.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar