Alla hyresvärdar i Sundbyberg

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Sundbyberg och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Sundbyberg

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Sundbyberg kan du enkelt få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hyresvärdar i Sundbyberg?

Bostadsmarknaden i Sundbyberg är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan har kommit fram till att ett av de bästa sätten att hitta ett hem är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Sundbyberg och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska man ha en kommunal eller privat hyresvärd i Sundbyberg?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både fördelar och nackdelar med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre boendekostnad och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig financial credit till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Sundbyberg

Sundbyberg har många olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Centrum, Ursvik och Rissne kända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det något svårare att hitta en bostad eller lägenhet just där. Dock så kan du använda vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Sundbyberg för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar när man letar bostad i Sundbyberg, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Sundbyberg har också en del landmärken man kan besöka. Marabouparken, Lötsjön och Sundbyberg Museum är några av de aktiviteter som Sundbyberg erbjuder och oavsett om det är en rengnig höstdag eller en fin vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Sundbyberg

Precis som i många andra städer är Sundbyberg rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Sundbyberg 52 414 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett är det eventuellt rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till det totala antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Sundbyberg ökat med 1 850 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar