Alla hyresvärdar i Torslanda

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Torslanda och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Torslanda

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Torslanda kan du med enkelhet få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur hittar jag hyresvärdar i Torslanda?

Bostadsmarknaden i Torslanda är en utmaning att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan anser att ett av de bästa sätten att hitta en hyresbostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Torslanda och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska jag välja en kommunal eller privat hyresvärd i Torslanda?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på de som bor i bostäderna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin röst hörd, om man har en personlig description till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Torslanda

Torslanda har många olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Torslanda-Amhult, Torslanda-Hjuvik och Torslanda-Låssby välkända i staden och där vill många gärna hitta en bostad. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta boende eller lägenhet just där. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Torslanda för att på detta sätt nå ut till hyresvärdar innan din drömbostad blir ledig. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Torslanda, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad snabbare.

Torslanda har också en del landmärken man kan besöka. Volvo Factory, Torslanda Kyrka och är några av de möjligheter som Torslanda erbjuder och oavsett om det är en grå höstdag eller en fin vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Torslanda

Precis som i många andra städer är Torslanda relativt utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Torslanda 10 129 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen alltid är bostadssökande, vilket alltså är en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Torslanda ökat med 125 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar