Alla hyresvärdar i Tumba

Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Tumba och närliggande områden

Vår lista på kommunala och privata hyresvärdar i Tumba

Genom att använda vår lista av privata och kommunala hyresvärdar i Tumba kan du enkelt få en översikt och skapa kontakt med de företag som eventuellt har din drömbostad tillgänglig.

Vanliga frågor

Hur kan jag hitta hyresvärdar i Tumba?

Bostadsmarknaden i Tumba är tuff att lyckas på. Vi på Hyresvärdslistan anser att ett av de bästa sätten att hitta en hyresbostad är att vända sig direkt till lokala hyresvärdar i Tumba och på så sätt komma åt bostäder som annars släpps ut på den öppna marknaden. Hyresvärdarna och deras kontaktuppgifter hittar du här på vår site.

Ska jag välja en kommunal eller privat hyresvärd i Tumba?

Enligt Hem och Hyra så finns det rent generellt både positiva och negativa aspekter med de två alternativen. De kommunala hyresvärdarna har ofta lägre hyror och lyssnar mer på hyresgästerna. Fördelen med en privat hyresvärd är att de ofta är mindre, och på så sätt kan man få sin åsikt hörd, om man har en personlig bill till sin hyresvärd.

Populära bostadsområden i Tumba

Tumba har många olika områden beroende på vad man letar efter. Bara för att nämna några, är till exempel Tumba Park, Segersjö och Tumba-Uttran kända i staden och där vill många gärna hitta boende. Naturligtvis kan detta göra det lite svårare att hitta en bostad eller lägenhet just i dessa områden. Dock så kan du ta hjälp av vår lista med kommunala och privata hyresvärdar i Tumba för att på detta sätt höra av dig till hyresvärdar innan din drömbostad kommer ut på marknaden. Detta är bara en av fördelarna med att använda vår lista med hyresvärdar under sin bostadsjakt i Tumba, och vi hoppas naturligtvis att den ska kunna hjälpa dig att hitta en bostad så snabbt som möjligt.

Tumba har också en del landmärken man kan besöka. World of Classics – Museum & Sales, Tumba Bruksmuseum och Vinterskogens naturreservat är några av de aktiviteter som Tumba erbjuder och oavsett om det är en grå höstdag eller en solig vårdag så finns det ofta en passande aktivitet för dig och din familj.

Hitta en hyresbostad i Tumba

Precis som i många andra städer är Tumba rätt så utmanande när man ska försöka att hitta bostad, vilket kan kopplas till många orsaker. Enligt SCB så har Tumba 37 852 invånare, så det är långt ifrån så befolkat som i storstäderna, men oavsett kan det vara rätt tufft att hitta en ledig bostad. Man brukar säga att ca 5% av befolkningen konstant är bostadssökande, vilket alltså blir en hel del när man ser till antalet invånare i staden och antalet bostäder som finns på marknaden.

SCB för också statistik på hur många som tillkommer till städer och flyttar ut, och räknar sedan fram om staden växer eller inte. Under 2020 har har Tumba ökat med 645 invånare. Beroende på om fler har flyttat till staden eller från staden så påverkar detta naturligtvis bostadsmarknaden.

Populära städer där vi listar alla hyresvärdar